Amipa

Valoració Pares al menjador 2018/19

Aquest curs el menjador de l’escola ja no depenia de l’Amipa sinó que estava coordinat per la direcció de l’escola tal com havia establert la Generalitat. Tot i així el projecte Pares al menjador s’ha mantingut.

Aquest curs passat (2018-2019) vam poder comptar amb la col·laboració de vuit pares que van dinar a l’escola (un cada mes) i van fer una valoració tant del menjar com de l’organització dels monitors durant els àpats.

En el cinquanta per cent dels casos els pares voluntaris per anar a dinar al menjador han estat pares de P5 i en el 37,5% dels casos el torn en què els diferents pares han menjat ha estat el de primer.

Sembla que el primer plat és el que menys agrada als nens, però cal tenir en compte que dels vuit dies que hi ha hagut pares al menjador, en cinc ocasions el primer plata era verdura o llegum i els altres tres arròs o pasta,i ja se sap que la verdura tot i que és convenient no és el que més agrada als nens. De la mateixa manera el que sembla que els agrada més és el postres.

Generalment els pares han fet una valoració positiva tant del menjar com de la seva presentació, tot i que s’han fet observacions per tal de millorar ambdues coses (bàsicament en relació a la cuina i a la confecció del menú). Pel que fa a l’ambient del menjador durant l’àpat, la valoració acústica és d’un excés de soroll, pel que fa a les qüestions relacionades amb els hàbits (parar i desparar taula) es considera que la tasca ha estat molt bona i en quant a l’organització del monitoratge al menjador i la neteja les opinions han estat en un cinquanta per cent bones i en l’altre cinquanta per cent millorables.

En tot cas, agraïm l’esforç dut a terme pels pares per poder dur a terme la implementació d’aquest projecte que mantindrem al llarg d’aquest curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *