Llibres curs 2021-22

Comercial Girona, la distribuïdora de llibres contractada, prepararà els lots amb els diferents llibres necessaris per al proper curs per a totes aquelles famílies que desitgin adquirir-los.

Serà imprescindible fer-se soci de l’AMiPA per a realitzar la comanda.

 • On efectueu la reserva i quan?

Podreu adquirir els llibres i el material a través de la pàgina web de la distribuïdora. Les dades per accedir-hi i el termini en el qual podreu fer la compra són:

www.comercialgirona.cat/comandes

CODI CENTRE: BERTIC0086

TERMINI D’ACCÉS: Del 15 de juliol al 30 de setembre

RECORDEU: És important fer la reserva dins el període establert.

 • Quin és el procediment?

Caldrà accedir a la web de la distribuïdora mitjançant l’adreça que us hem facilitat.

En primer lloc, us haureu de registrar com a pares, mares o tutors dels alumnes i crear el vostre compte indicant les vostres dades de contacte i una contrasenya. Això us permetrà consultar les comandes que hàgiu efectuat sempre que vulgueu i durant el termini indicat.

Seguidament, podreu seleccionar el curs que farà el vostre fill/a i els llibres i folres que desitgeu comprar.

Finalment, es demanarà que seleccioneu l’adreça de lliurament, indiqueu el nom de l’alumne/a i que efectueu el pagament.

 • Com us feu socis de l’AMiPA?

En el mateix moment en que es fa la comanda de llibres, també podreu efectuar el pagament de la quota d’AMiPA de 27€ per un fill, 32 € per dos fills i 37 € per tres o més fills. Això us permetrà gaudir d’un descompte sobre el preu de venda al públic dels llibres que constarà aplicat en els preus de la web.

 • Podeu demanar els llibres folrats?

Si voleu els llibres folrats (en les ocasions que així es pugui), caldrà que també seleccioneu en la vostra comanda els folres dels llibres que adquiriu. Es tracta d’un folre de plàstic termo-segellat a mida del llibre. El servei de folrat té un cost de 2€/unitat.

 • Quins mètodes de pagament hi ha?

Tindreu dues opcions a escollir:

 • Amb targeta de crèdit/dèbit en el moment de realitzar la compra online.
 • Mitjançant una transferència bancària o per caixer automàtic al compte de LA CAIXA ES35 2100 0002 5102 0204 6117 fins al dia 30 de setembre.
  Aquesta darrera opció us permet FRACCIONAR el pagament; és a dir, podeu efectuar tants ingressos com vulgueu; sempre i quan, el dia 30 de setembre hagi quedat tot pagat.
  És important que al fer qualsevol pagament indiqueu el NOM i el CURS de l’alumne/a o bé EL NÚMERO DE COMANDA.
 • Com rebreu els llibres?

Tindreu dues opcions a escollir segons si seleccioneu les despeses addicionals de transport:

 • Opció 1: Els llibres encarregats i pagats, us els lliurarem a l’escola els vostres fills/es els trobaran a l’aula a l’inici de curs. (En aquest cas, NO s’han de seleccionar les despeses de transport; doncs el cost de l’enviament és 0€)

 • Opció 2: Rebre els llibres directament a casa vostra. Aquesta opció té un cost de 4,55€ per comanda. (En aquest cas, HEU de seleccionar les despeses d’enviament).

Les comandes efectuades i pagades abans del dia 5 d’agost, s’entregaran abans de l’inici de curs; i les comandes realitzades amb posterioritat, s’entregaran en 15 dies hàbils a comptar des de l’1 de setembre o des del moment en què es realitzi la comanda.

En el cas que algun llibre estigui esgotat en el moment de l’entrega, aquest es cobrarà i es lliurarà directament als alumnes a classe, per tant no tindreu la molèstia d’anar diverses vegades a adquirir-los.