Uncategorized

Celebrem el Dia Internacional de la Dona en família

Des de la Comissió de Coeducació de l’AFA, fem la nostra aportació per a commemorar en família el Dia Internacional de la Dona.

Us proposem un recull de breus vídeos, i activitats creatives adients per a cada cicle. Acompanyeu als vostres infants en la gestió de les emocions i l’oportunitat per a desenvolupar un pensament crític.

Cicle de Petits: – Visualització vídeo SuperLola , creat per Gema Otero. SuperLola és un conte coeducatiu protagonitzat per una nena valenta que vol ser superheroïna. Somia amb un món millor en el qual totes les nenes i els nens siguin lliures per ser el que vulguin.

– Voleu acabar de pintar aquest dibuix fet per la Margalida Vinyes?

Descarrega imatge

Cicle de Mitjans i Grans:

– Visualització vídeo La Caputxeta diu NO de Cambia el cuento. La Caputxeta decideix sortir del conte, perquè després de tres-cents anys, se segueix repetint la mateixa història.

– Inventeu-vos un final diferent de l’original, sigui a través d’un dibuix, escrit, vídeo, cançó…, ens el podeu fer arribar, al correu afaescolaberti@gmail.com, abans de dilluns i el publicarem al nostre compte d’Instagram, el Dia de la Dona.

Esperem que trobeu aquestes propostes engrescadores i les gaudiu en família!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *