Llibres Curs 2018-19

Passos a seguir per fer la seva reserva de llibres:

Entrar a la pàgina web : www.llibrestext.com

 Accediu a la pestanya “ alumnes“ (part superior de la pàgina web). S’obrirà una pantalla on us demana el “número facilitat per centre”.

El número és  181160 

Clicar “nou usuari” per poder-vos registrar i empleneu les dades sol·licitades. O “ usuari ja registrat”, en el cas que vulgueu consultar dades o fer una nova reserva.

Un cop registrats, poseu el nom de l’ alumne i trieu el pròxim curs a realitzar , clicar a “alta nova reserva”. No és vàlid el registre de l´any anterior.

S’obrirà el llistat de llibres del curs triat, podreu escollir els que necessiteu. Fent clic sobre de la descripció veureu la foto. Un cop feta la tria, assegureu-vos que és correcte, podeu modificar la reserva abans de fer la confirmació, i acceptar. 

Triar la forma de pagament ( targeta, codi de barres o transferència bancària ), un cop triat rebreu un correu informant-vos de la vostra reserva. Les reserves que es facin amb codi de barres o transferència, triguen entre 24 i 48 hores en aparèixer com confirmades.

El període d’obertura de la venda on- line és del dia   3  juliol   fins al dia    31 juliol

Els llibres se’ls trobarà cada alumne, el primer dia d’escola, el dia 12 de setembre a la seva aula.

NOTA: Per fer devolucions o comunicar una incidència heu de seguir els passos que trobareu a la pestanya devolució / incidència. Aquestes es poden fer en un termini de 15 dies després d´haver començat el curs. Un cop passat el termini no s’admetran les devolucions.

Si en el moment de la recepció, en l’albarà de continguts troba que li notifiquem que hi ha un llibre pendent, aquest el rebrà directament al centre.

Factures: La vostra factura la podeu imprimir directament en la pestanya factures. 

Per dubtes podeu contactar amb LLIBRES TEXT S.L. a través del correu:

info@llibrestext.com o al telèfon 902820727

Aquests són els llibres del proper curs: Llibres de Text 2018-2019